Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2011

Απίστευτες ομοιότητες: Σταρ του Χόλιγουντ στις προηγούμενες ζωές τους


Ένας συλλέκτης παλαιών φωτογραφιών από το Οντάριο του Καναδά, ισχυρίζεται ότι έχει στα χέρια του ένα φωτογραφικό πορτρέτο του Τζον Τραβόλτα, που χρονολογείται από το… 1860!


Ο συλλέκτης έβγαλε σε πλειστηριασμό τη φωτογραφία στο eBay, σημειώνοντας ότι πρόκειται για στιγμιότυπο από προηγούμενη ζωή του ηθοποιού. Τον ισχυρισμό του βασίζει και στο γεγονός ότι ο Τζον Τραβόλτα είναι μέλος της Εκκλησίας της Σαϊεντολογίας, οι ακόλουθοι της οποίας πιστεύουν στη μετενσάρκωση.«Πειστήρια» προηγούμενης ζωής υπάρχουν όμως και για έναν ακόμα σταρ, τον Νίκολας Κέιτζ.
Ένας άλλος συλλέκτης αντικών είχε στην κατοχή του μια «φωτογραφία» του Κέιτζ, η οποία χρονολογείται γύρω στο 1870. Ο αντικέρ ισχυρίστηκε, μάλλον αστειευόμενος, ότι ο Κέιτζ -εκτός από ηθοποιός- είναι βαμπίρ που έζησε στα χρόνια του Αμερικάνικου Εμφυλίου.
Ο συλλέκτης, που επίσης έβγαλε τη φωτογραφία προς πώληση στο eBay, υποστηρίζει: «Η θεωρία μου είναι ότι επιτρέπει στον εαυτό του να ζει μέχρι κάποια ηλικία, γύρω στα 70 ή 80, μετά ο ηθοποιός ‘Νίκολας Κέιτζ’ πεθαίνει», αφήνοντας να εννοηθεί ότι κάποια στιγμή θα επιστρέψει ξανά…

Το πιστεύετε ή όχι???

Πηγή: kosnews24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...