Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Περίεργος άνθρωπος εμφανίζεται σε όνειρα

Τον Ιανουάριο του 2006 στην Νέα Υόρκη, η ασθενής ενός πολύ γνωστού ψυχιάτρου, ζωγράφισε ένα πρόσωπο ενός άνδρα που έβλεπε συνεχώς στον ύπνο του. Περισσότερες από μια φορές όπως ισχυρίζεται η ασθενής ο άνθρωπος αυτός της είχε δώσει πληροφορίες για την ιδιωτική ζωή της.Η γυναίκα ορκίζεται πως δεν έχει συναντήσει ποτέ στην ζωή της αυτόν τον άνδρα.

Το πορτρέτο αυτό βρισκόταν για αρκετές μέρες στο γραφείο του ψυχιάτρου ξεχασμένο, ώσπου μια μέρα ένας άλλος ασθενής το αναγνώρισε...
και είπε πως αυτός ο άνθρωπος τον έχει επισκεφτεί αρκετές φορές στα όνειρά του. Επίσης ισχυρίζεται πως δεν τον έχει ποτέ όσο είναι ξύπνιος.

Ο ψυχίατρος αποφασίζει να στείλει αυτό το πορτρέτο σε ορισμένους από τους συναδέλφους του που έχουν ασθενείς με υποτροπιάζοντα όνειρα. Μέσα σε λίγους μήνες, τέσσερις ασθενείς αναγνωρίζουν το άτομο ως μια συχνή παρουσία στα δικά τους όνειρα. Όλοι οι ασθενείς παρουσιάζουν το άντρα ως "αυτός ο άντρας".


Από τον Ιανουάριο του 2006 έως και σήμερα, τουλάχιστον 2000 άνθρωποι ισχυρίζονται ότι έχουν δει αυτόν τον άνθρωπο στα όνειρά τους, σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο: Λος Άντζελες, Βερολίνο, Σάο Πάολο, Τεχεράνη, Πεκίνο, Ρώμη, Βαρκελώνη, Στοκχόλμη, Παρίσι, Νέο Δελχί, Μόσχα κλπ.

Προς το παρόν δεν έχει διαπιστωθεί κάποια σχέση ή κοινό χαρακτηριστικό μεταξύ των ανθρώπων που έχουν δει αυτόν τον άνθρωπο. Επιπλέον κανείς άνθρωπος εν ζωή δεν έχει βρεθεί να μοιάζει με τον άνθρωπο στο σκίτσο.

Το παρακάτω site παρακαλεί όποιον έχει κάποια πληροφορία για αυτόν τον άντρα ή τον έχει δει στα όνειρά του να επικοινωνήσει.

http://www.thisman.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...