Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Φύλακες Άγγελοι

Πάρα πολλά βιβλία και διάφορες ιστοσελίδες που έχουν ως κύριο θέμα τους αγγέλους βρίθουν από διηγήσεις όπως η παραπάνω, καθώς κι από κάποιες πιο απίστευτες ακόμα.
  • Υπάρχουν οι φύλακες άγγελοι;
  • Έρχονται κάποιες φορές για να βοηθήσουν και να παρηγορήσουν τους ανθρώπους που βρίσκονται σε κάποια ανάγκη;
  • Γιατί εμφανίζονται και βοηθούν κάποιους ανθρώπους μόνο κι όχι κάποιους άλλους;
  • Εσείς έχετε κάποιον φύλακα άγγελο;
  • Αν ναι, πως μπορείτε να τον ανακαλύψετε και πως επικοινωνείτε μαζί του;

Μια πρόσφατη δημοσκόπηση που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Time αποκάλυψε πως το 69% των Αμερικανών πιστεύουν στους αγγέλους και το 40% απ' αυτούς πιστεύουν πως έχουν έναν προσωπικό φύλακα άγγελο. Φυσικά, δεν υπάρχει καμία επιστημονική απόδειξη για την ύπαρξη των αγγέλων. Η μόνη «απόδειξη» που έχουμε για την ύπαρξη τους είναι η μακρά θρησκευτική παράδοση, περιστατικά από την Βίβλο κι οι πολλές διηγήσεις όπως η παραπάνω από ανθρώπους οι οποίοι πιστεύουν πως αυτά τα πνευματικά όντα έχουν επηρεάσει τις ζωές τους. Εν κατακλείδι, οι άγγελοι είναι τις πιο πολλές φορές ένα θέμα πίστης και πολλοί πιστοί έχουν εκφράσει τις απόψεις τους για το ποιος μπορεί να είναι ο ρόλος του φύλακα αγγέλου στην ζωή κάποιου ανθρώπου καθώς και πως μπορεί κάποιος να τους προσεγγίσει για να ζητήσει βοήθεια.

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Απίστευτες ομοιότητες: Σταρ του Χόλιγουντ στις προηγούμενες ζωές τους


Ένας συλλέκτης παλαιών φωτογραφιών από το Οντάριο του Καναδά, ισχυρίζεται ότι έχει στα χέρια του ένα φωτογραφικό πορτρέτο του Τζον Τραβόλτα, που χρονολογείται από το… 1860!

Εκκλησία δαιμόνων?

Καλησπέρα ξανά. Θα αναφέρω μια παράξενη ιστορία που μου συνέβη στο χωριό της γιαγιάς μου. Ήταν απογευματάκι κάπως αργά (εγώ πρέπει τότε να ήμουν 13 χρονών) και βρισκόμουν στην πλατεία του χωριού μαζί μ’ έναν φίλο γειτονόπουλο. Πονηρό λοιπόν το αγοράκι μου προτείνει να περπατήσουμε έναν δρόμο που ξεκίναγε από την πλατεία (αν μπορείς να την πεις έτσι καθότι μιλάμε για χωριό με 20 σπίτια το πολύ) ο οποίος ήταν χωματόδρομος χωρίς φώτα και οδηγούσε προς το βουνό. 

Το ολλανδικό πλοίο-φάντασμα

Είναι Φεβρουάριος του 1948 και πολλά καράβια που πλέουν στα ανοιχτά της Ινδονησίας λαμβάνουν επείγοντα σήματα κινδύνου από την ολλανδική φρεγάτα SS Ourang Medan. Το ανατριχιαστικό μήνυμα αναφέρει: «Όλοι οι αξιωματικοί και ο καπετάνιος είναι νεκροί πάνω στο κατάστρωμα και την γέφυρα. Πιθανότατα όλο το πλήρωμα είναι νεκρό». Στην συνέχεια... 

Ah la Luna... Η μαγεία της Σελήνης


Η Λέξη μαγεία ασκεί μια έντονη γοητεία. Ανακαλεί στη φαντασία μισοξεχασμένες μνήμες και ιστορίες που ακούγαμε στα παιδικά μας χρόνια...

Θυμίζει αραβικές νύχτες γεμάτες μυστήριο, και μεγαλείο. Θυμίζει μαγικά χαλιά που πετάνε μαζί με τους ιδιοκτήτες τους για περιπέτειες σε παράξενες χώρες. Θυμίζει δακτυλίδια που εκπληρώνουν κάθε επιθυμία, παράξενες μποτίλιες που περιέχουν πνεύματα ή κάποιο τζίνι, δέντρα που καρποφορούν θαυματουργούς καρπούς ,περιπέτειες αναζητήσεων και ιστορίες με δράκους, μάγια που λύνονται και δένονται και θαυμαστούς Ιππότες που κατακτούν και κερδίζουν όμορφες, κατάξανθες πριγκίπισσες.

Ο κόσμος της μαγείας είναι ένας κόσμος γεμάτος φαντασία. Η ετυμολογία της λέξης φτάνει ως την περσική ρίζα "Mάγκι" Magi μια λέξη που σημαίνει "εκείνον που λατρεύει τη φωτιά". Πέρα όμως από αυτά που συνειρμικά μας φέρνει στο νου η λέξη Μαγεία η απόκρυφη αυτή επιστήμη περιέχει την βαθιά γνώση των απόκρυφων νόμων και των μυστικών δυνάμεων της φύσης και του ανθρώπου, του Μακρόκοσμου και του Μικρόκοσμου.

Περίεργος άνθρωπος εμφανίζεται σε όνειρα

Τον Ιανουάριο του 2006 στην Νέα Υόρκη, η ασθενής ενός πολύ γνωστού ψυχιάτρου, ζωγράφισε ένα πρόσωπο ενός άνδρα που έβλεπε συνεχώς στον ύπνο του. Περισσότερες από μια φορές όπως ισχυρίζεται η ασθενής ο άνθρωπος αυτός της είχε δώσει πληροφορίες για την ιδιωτική ζωή της.Η γυναίκα ορκίζεται πως δεν έχει συναντήσει ποτέ στην ζωή της αυτόν τον άνδρα.

Το πορτρέτο αυτό βρισκόταν για αρκετές μέρες στο γραφείο του ψυχιάτρου ξεχασμένο, ώσπου μια μέρα ένας άλλος ασθενής το αναγνώρισε...

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Τα 9 στάδια της μετάβασης στον άλλο κόσμο


Ο Raymond Moody, είναι ο άνθρωπος που πρώτος ανακάλυψε και έκανε έρευνες στον τομέα των επιθανάτιων εμπειριών.
Μίλησε για τις επιθανάτιες εμπειρίες (NDE) , τον Πλάτωνα, τα 9 στάδια του “ταξιδιού στον άλλον κόσμο” και για το πώς είναι “η ζωή μετά τη ζωή”!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...